Sağlık Bakanına Bolu’nun taleplerini iletti

Sağlık Bakanına Bolu’nun taleplerini iletti Sağlık Bakanına Bolu’nun taleplerini iletti
A- A+
Reklam

Milletvekili olduğu günden bu yana gerek Bolu’da gerekse de Ankara’da yıllardır Bolu Halkının özlediği Milletvekili profilini ortaya koyan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, TBMM’nin açılmasıyla birlikte Ankara’daki mesaisi de hızlı başladı.

Özellikle çocuk kardiyoloji doktoruna olan talepler başta olmak üzere Bolu’nun sağlık noktasında acil ihtiyaçları ve devam eden yatırımları hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştiren Akgül, Bakanlıktan gerekli desteği de aldı.

Bakan Koca ile yaptığı görüşme hakkında açıklamada bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, ilimiz ve bölgemiz hastanelerinin büyük eksiği olan Çocuk Kardiyoloji Uzmanı ihtiyacı, 400 yataklı hastane yapımı ve Ruh Sağlığı Hastanemizin Psikiyatri Doktoru ihtiyacı hakkında taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilimizin ihtiyacı olan taleplerimiz ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler